Mazda inruilen of via advertentiesite verkopen

Er zijn meerdere manieren om je Mazda te verkopen. Elke manier heeft zo zijn voor- en nadelen.

Inruilen, verkopen via een advertentiesite en verkopen via een online veiling zijn de meest gebruikelijke manieren.

Mazda Inruilen

mazda logo kleinDe Mazda inruilen kan voordelen en nadelen hebben. Het voordeel is dat je de Mazda achterlaat bij de garage en direct weer terug rijdt met de nieuwe auto. Dit is echter financieel gezien niet de voordeligste keuze. Als je een Mazda inruilt dan krijg je er weinig voor terug. Daarnaast krijg je geen extra korting op de nieuwe auto die je gaat kopen. De garagehouder verdiend eigenlijk dubbel aan je. Als je de Mazda verkoopt op een andere manier dan krijg je zonder inruil wel korting op de nieuwe auto met een klein beetje onderhandelen.

 

Mazda verkopen via advertentiesite

Je kunt je Mazda verkopen via een advertentiesite zoals Speurders, 2deHands.nl of Marktplaats. Vaak kosten deze sites geld om te adverteren of om bovenaan te staan zodat je opvalt. Er zijn meer nadelen dan voordelen bij deze manier van verkopen. Om met de voordelen te beginnen krijg je waarschijnlijk het meeste voor je Mazda mazda verkopenterug indien je een koper kunt vinden die bereid is het ervoor te betalen.

De nadelen zijn dat je wordt lastig gevallen per mail en per telefoon met onzin biedingen. Mensen die voor een onredelijke prijs je Mazda willen kopen. Ondanks dat je dit in de advertentie vermeld zullen deze types alsnog reageren. Indien je een koper aan de haak denkt te hebben geslagen moet je nog maar afwachten of hij of zij daadwerkelijk op komt dagen. Een maal gearriveerd zullen zij het voertuig grondig inspecteren en wellicht iemand hebben meegebracht die zich voordoet als een autokenner. In veel gevallen zijn de mensen uiteraard op zoek naar manieren om nog iets van de prijs af te krijgen. Het gaat immers vaak om veel geld. Als de koop eenmaal gesloten is moet er worden afgerekend. Hoe doe je dat, Cash of per bank? Als het om cash geld gaat, is het dan wel echt? Ook moet je hopen dat de koper niet later terug komt met de auto en verhaal komt halen als er iets defect is geraakt bij de auto. Een auto blijft uiteraard een stukje techniek dat het op elk moment zou kunnen begeven. Dit heb je helaas niet in de hand.

 

Mazda verkopen via online autoveiling

autoveilingDe snelste manier om je Mazda te verkopen is de online autoveiling. Je doet geen zaken met ongure types en krijgt vooraf een gratis en vrijblijvend bod waarvoor je de Mazda ook echt kunt verkopen. Niet af zitten wachten totdat er een keer iemand reageer en je Mazda wilt kopen. Binnen 1 dag kun je de Mazda verkopen wat je niets kost. De bedragen die geboden worden zijn stukken hoger dan die bij een inruil. Er is een zeer groot landelijk netwerk waarbij autobedrijven een bod kunnen doen op de Mazda. Omdat ze elkaar kunnen overbieden wordt de prijs ook hoger. De uitbetaling vind altijd direct plaats en er is geen moeilijke afwikkeling. Tevens is het de meest veilige manier van auto verkopen.

Vraag gratis en vrijblijvend een bod op je Mazda. Deze ontvang je binnen 24 uur. Verkopen is niet verplicht. Bevalt het bod dan kun je meteen de Mazda verkopen. Snel geregeld.

Mazda inruilen of via advertentiesite verkopen
5 (100%) 1 vote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *